Ibrugtagning & træning

Brugeranvendelse = øget produktivitet i din virksomhed

IT implementering er ikke kun et spørgsmål om teknik – at få systemerne til at virke, men også om at sikre at brugerne tager løsningerne i brug, for først dér skabes produktivitets-forbedringerne.

Dette kan i mange tilfælde være en udfordring, ikke mindst når det gælder IT-værktøjer som Office 365, som kræver at brugerne og deres kolleger ændrer vaner for, hvordan man arbejder og samarbejder.

Adactit er en af de førende eksperter på teknikken bag Microsofts Cloud og vi har et særligt fokus på ibrugtagning og forankring – dvs. vi fokuserer på, at vores kunder og deres brugerne tager løsningerne rigtigt i brug og derved udnytter de muligheder teknologien giver, hvilket vi bl.a. er blevet anerkendt for ved at være blevet kåret som ’Worldwide Microsoft Small & Midmarket Cloud Solutions Partner of the Year 2015’ og af Microsoft Danmark som årets partner med priserne ’Årets Pris for Kundetilfredshed 2015’ og ’Årets Adoption & Consumption Partner 2015’.

 

Ibrugtagning og forankring er en veldefineret proces i vores overordnede kunde offering

Vi har hjulpet med at drive ibrugtagning for mere end 10.000 brugere, hos nogle af de største virksomheder i Danmark. Vores succes i vores overordnede kunde offering ’Journey to the Cloud’ er her bl.a. baseret på:

  • Strukturerede ibrugtagningsprocesser gående fra vision til effektmåling.
  • Forretningsforståelse og fokus på forankring hos kundernes ledelse og ikke kun hos IT.
  • Forståelse for at drive succesfulde pilot projekter.
  • Træningsprogrammer til at engagere brugerne.
  • Tilpasset produkttræning på tværs af produkter – i form af forretningsorienterede brugsscenarier.

 

Succesfuld ibrugtagning = ROI på jeres Office 365 investering

En konfidentiel undersøgelse fra en af vores kunder baseret på to effektmålinger for over 500 brugere, estimerer en ROI på 168% alene i form af frigivne timer blandt medarbejderne, som nu arbejder smartere med værktøjerne i Office 365. Hertil kommer fordelene ved øget samarbejde og vidensdeling samt Cloud-platformsfordelene med lavere driftsomkostninger, frigivne IT-ressourcer og øget driftssikkerhed.

 

Vil du videre?

Adactit kan også hjælpe din virksomhed med implementering af Microsofts Cloud løsninger og sikre en succesfuld forankring i jeres organisation vha. en struktureret proces, der kan dække hele forløbet fra vision til reel forankring i organisationen.