Rådgivning

Optimal forretningsværdi med kvalificeret rådgivning

Adactit har rådgivet og assisteret mere end 300 virksomheder og offentlige organisationer til at opnå produktivitetsfordele, målbare resultater og ROI på deres Cloud investering og ibrugtagning.

Adactit er grundlagt af forretningsorienterede mennesker, som har fokus på produktivitetsgevinster i vores kunders forretning.

Der er for mange IT-firmaer, som er grundlagt af dygtige teknikere, men som er for fokuseret på teknikken, og ikke har nok forståelse for forretningen.

Adactit er en anderledes IT partner. Vi har ansatte med forretningsorienterede baggrunde fra bl.a. Microsoft, NNIT, PricewaterhouseCoopers Consulting, Capgemini og Nykredit og som er vant til at tænke forretningsorienteret.

Vi har arbejdet med Microsofts produkter i mere end 10 år, og intensivt med Microsofts Cloud produkter siden 2009. Firmaets stifter Jesper Grønbæk er den i Danmark, som har arbejdet længst tid med produkterne, qua hans tidligere Microsoft job som ansvarlig for lanceringen af Office 365 i Danmark.

Firmaet er grundlagt på en begejstring for, hvad produkterne kan bibringe af produktivitetsgevinster til virksomheder, hvilket vi har erfaret fra vores egne kunder og gennem Microsofts andre kunder i Danmark og udlandet.

Vi hjælper jer med at vælge den rigtige Cloud løsning, og tilbyder den rette implementering, træning og uddannelse, så I kan få de optimale fordele ud af løsningen.

 

Vi yder rådgivning med udgangspunkt i følgende kompetencer:

Teknologier

 

Services

 

Færdigpakkede løsninger