Customization

Adactit leverer skræddersyede løsninger oven på Microsofts Cloud Services når standardløsningerne ikke dækker netop jeres behov.

Adactit er eksperter i at lave løsninger målrettet specifikke behov – oven på Office 365 og Microsoft Azure. Adactit har arbejdet 4 år med produkterne, og har både forretningskonsulenter og udviklere i teamet, som i dialog med jer kan sætte strøm til jeres processer, arbejdsprocedurer eller hjælpe med digitaliseringen af helt nye disruptive forretningsmodeller.

Microsofts Cloud-teknologier giver stadig flere muligheder for bedre integration, større fleksibilitet, hurtig implementering og ikke mindst lavere omkostninger når der laves specialbyggede løsninger til jeres organisation.

Vi tilbyder at bruge Deployment Planning Services dage til fx at afholde workshops omkring mulighederne med at udnytte mulighederne for jer med Microsoft Azure.

 

On-premise eller Cloud?

Vi kan hjælpe med at klarlægge hvordan I bedst går fra et on-premise SharePoint miljø til SharePoint Online. Hvad giver mening at flytte? Hvor skal I starte? Hvad er SharePoint Online bedst til? Hvordan undgår vi anarki ved brugen af SharePoint Online?

Andre af vores kunder hjælper vi med at gå fra et fil-drev verden til at bruge SharePoint Online. Hvordan foretages sådanne et skifte bedst muligt? Hvad er fordelene ved SharePoint Online i forhold til et fildrev? Hvordan får vi brugerne til at ændre adfærd og tage SharePoint Online i brug?

 

Mobil-løsninger

Vi har god erfaring med at lave mobile løsninger til iPhone, iPad, Android og Windows, og laver de fleste af vores løsninger i tæt samarbejde med vores kunder.