Ny Office 365 plan – E5 – med telefoni, analyseværktøjer og udvidede sikkerhedsfunktioner

Ny Office 365 plan – E5 – med telefoni, analyseværktøjer og udvidede sikkerhedsfunktioner
Office 365 E5 plan

Microsoft har netop lanceret Office 365 Enterprise E5, som er den hidtil mest omfattende og sikre produktivitetsløsning til større virksomheder og organisationer

Forretningsværdien af denne nye pakke af funktionaliteter, ligger i meget avancerede og nye sikkerhedsmuligheder, samt nye telefoni muligheder og Business Intelligence muligheder. Dertil kommer helt nye muligheder for at den enkelte medarbejder får indsigt i deres personlige produktivitet via Delve Analytics.E5 omfatter alle de kendte produktivitets- og samarbejdsværktøjerne fra Office 365 inkl. den helt nye Office 2016 pakke og derudover en række markante nye muligheder. Bl.a. nye Skype for Business services såsom Cloud PBX og PSTN Conferencing, nye analyse features som Power BI Pro og Delve Analytics samt avancerede sikkerhedsfeatures som Equivio Analytics til eDiscovery, Customer Lockbox og Advanced Threat Protection (ATP).

E5 er relevant for de organisationer, som har brug for flere af de nye funktionaliteter, og ikke for dem som kun har brug for en enkelt af de nye funktionaliteter, da alle E5 komponenterne også kan købes separat, som tillægsprodukter til fx en E3 plan.

Den ny E5 plan koster kr. 220,30 pr. bruger/md., hvilket er ca. kr. 74 mere end en E3 plan.

 

De nye features i Office 365 E5 er bl.a.:

 • Skype Meeting Broadcast

  Hold Skype for Business-møder på internettet for op til 10.000 mennesker, som kan deltage fra en browser på næsten hvilken som helst enhed. Microsoft har lavet et helt ny teknologi, som skulle gøre brugeroplevelsen meget bedre til meget store møder.

 

 • Cloud PBX

  Fjern separate PBX-telefonsystemer (Private Branch Exchange), så informationsmedarbejdere med krav til opkaldsstyring kan klare arbejdet direkte fra Skype for Business. Du kan læse mere om Cloud PBX i denne Microsoft blog.

 

 • PSTN Conferencing

  Nu kan jeres mødedeltagere ringe ind via telefonen til et Skype for Business møde, og arrangørerne kan ringe ud, for at få deltagere med. Dette har tidligere været muligt via 3. parts leverandører, men nu tilbyder Microsoft selv denne service til et fast fee pr. bruger pr. måned.

 

 • Adgangskontrol til dokumenter og mail

  Med Rights Management Services kan du begrænse adgangen til dokumenter og mail til bestemte personer og forhindre alle andre i at få vist eller redigere dem, også selvom de sendes uden for organisationen.

 

 • Udvidet complilance søgning med Equivio Analytics til eDiscovery

  Microsoft købte for snart 2 år siden den førende e-Discovery leverandør, Equivio Analytics. Dette produkt er nu integreret med Office 365, og kan både bruges til eDiscovery på Office 365 produkterne, men også on-premise data. eDiscovery er meget relevant for organisationer, som over for myndigheder eller interne compliance-afdelinger, skal kunne dokumentere alt data om et givent emne.

 

 • Avanceret sikkerhed

  Advanced Threat Protection beskytter brugerne mod ukendte og sofistikerede trusler, der er skjult i mails, vedhæftede filer og links.

 

 • Analyseværktøjer

  Med live dashboards og interaktive rapporter fra Power BI Pro kan ikke-tekniske brugere visualisere og analysere data med større effektivitet, hurtighed og forståelse. Med sine dashboards giver Delve Analytics dig mulighed for at se individuel viden om din produktivitet, baseret på oplysninger på tværs af Office 365.

 

 • PSTN Calling (tillægsydelse som først kommer til Danmark senere)

  PSTN Calling (opkald) giver brugerne mulighed for at ringe ud via Skype for Business, ogmodtage telefonopkald på et fastnet nummer. Denne feature forventes først tilgængelig i Danmark ultimo 2016 og vil være forbundet med en tillægspris.

 

Office 365 E4 udgår

Fra den 30/6-16 vil det ikke længere være muligt at købe E4 planen (men eksisterende planer kan forlænges).

Fra den 1/12-15 til den 30/6-16 er der mulighed for at opgradere fra E3 og E4 til E5. Der er endvidere mulighed for at tilkøbe CRM Online til E5 til reduceret pris. Kontakt Adactit for nærmere information.

 

Helt ny forretningssværdi

Dette er Office 365 planen med de mest avancerede samarbejds- og sikkerhedsmuligheder nogensinde.

Hvis du vil høre mere om hvilke muligheder E5 giver jeres organisation, er vi klar til at rådgive og vejlede jer i, hvordan Office 365 E5 kan understøtte jeres forretning.

 

Se video om E5 fra Microsoft ‘Office Videos’