Microsoft Stream – bring video til din virksomhed

Microsoft Stream – bring video til din virksomhed
Microsoft Stream

Microsoft Stream

Video er et af de mest effektive midler til at kommunikere og lære i dag – og til at bibringe et menneskeligt element til digitale interaktioner.

Der findes i dag utallige ’forbruger’ platforme til at uploade og dele live eller on-demand vidoer i løbet af sekunder og det er i dag en af de mest anvendte og delte indholdstyper på internettet og gennem mobil apps – ikke mindst på de sociale medier. Video kan og bør også være betydningsfulde for kommunikation, vidensdeling og samarbejde på arbejdspladsen.

Microsoft har her i sommer lanceret en gratis preview af ’Microsoft Stream’, som er en ny forretnings-/organisationsorienteret online video service. Alle med en virksomheds e-mailadresse kan tilmelde sig preview versionen af Microsoft Stream og umiddelbart efter begynde at uploade, dele og tagge videoer i deres organisation. Ved at fjerne ‘arbejdet’ med at administrere video opbevaring og sikkerhed, gør Microsoft Stream det muligt og ikke mindst meget lettere for organisationer og deres medarbejdere at kommunikere og samarbejde med video.

 

Office 365 Video bliver på sigt afløst af Microsoft Stream

Mange Microsoft Office 365 kunder er allerede begyndt at udnytte mulighederne med video i deres organisation ved hjælp af ’Office 365 Video’. Microsoft Stream bygger videre på de læringer der er opnået med Office 365 Video, og over tid de to oplevelser vil konvergere, hvilket vil gøre Stream til video platformen i Office 365. Under preview perioden med Microsoft Stream, vil der ikke ske nogen ændringer med Office 365 Video.

 

Gratis preview version af Microsoft Stream

Preview versionen af Microsoft Stream leverer følgende funktioner, som gør video administration og deling i en organisation let, samarbejdsorienteret og social:

  • Hurtig og enkel tilmelding på https://stream.microsoft.com/en-us/
  • Nem upload og organisering af dine videor: Med en nem træk og slip-funktionalitet, kan du uploade dine videoer og organisere dem ved enten at starte en ’kanal’ eller bidrage til en eksisterende kanal baseret på team, emne osv.
  • Find let relevant indhold: Udvidet ’content discovery’ gennem “trending” videoer drevet af maskinlæring, søgning på hashtags, mest ’likede’ videoer og andre centrale søgetermer.
  • Se hvor som helst og på enhver type enhed: Se videoer i Microsoft Stream på pc, mac, tablet, iPhone, Android …
  • Sikker video administration: Administrer hvem der ser dit videoindhold, ved at bestemme hvor bredt og til hvilke kanaler der skal deles. Sikker og begrænset adgang til Microsoft Stream sikres gennem ’Azure Active Directory, som er et af de mest anerkendte Identity Management systemer, til at beskytte følsomme virksomhedsdata.
  • Engager og inspirer: Socialiser videoer ved at dele via e-mail, “Like” din favoritter og integrer videoer på websider fx teamsites, inden for din organisation.

 

Og dette er kun begyndelsen. Video kommer uden tvivl til at transformere mange arbejdspladser og video bliver en af de primære content typer på tværs af alle de digitale løsninger vi bruger på arbejdet – både som live video og video on demand.

 

Se video om Microsoft Stream og test preview versionen på https://stream.microsoft.com/en-us/

Microsoft Stream

 

Kontakt Adactit, hvis du har spørgsmål til Microsoft Stream eller brug af video i din organisation.