SharePoint Online

SharePoint Online skaber nye muligheder for samarbejde og leverer de effektive funktioner i SharePoint uden de tilhørende omkostninger ved selv at administrere infrastrukturen …

SharePoint Online fås med Office 365, men kan også købes separat, i to forskellige versioner til enten 31,50 kr. pr. bruger pr. måned (Plan 1), eller til 50,40 kr. pr. bruger pr. måned (Plan 2). Hvis du vil have en detaljeret liste over funktioner for hver plan, kan du se beskrivelse af SharePoint Online-tjenesten her eller kontakt Adactit for at få rådgivning i forhold til jeres behov.

 

Med SharePoint Online (SPO) får I:

 • Cloud baseret fil- og dokument server med intranet/extranet funktionaliteter baseret på SharePoint Server
 • 10 GB plads inkluderet plus 500 MB pr. bruger (pr. tenant). Tilkøb af mere plads er muligt
 • Nemt at sætte op som extranet. SPO extranet-brugere er gratis
 • Muliggør samtidig redigering af Office dokumenter
 • OneDrive for Business, som er et personligt Cloud fildrev/websted på 1 terabyte (1.000 gigabyte) til alle medarbejdere, er en central del af SPO. Med OneDrive for Business kan medarbejdere synkronisere og dele dokumenter, samarbejde på dokumenter med personer både inden for og uden for deres organisation og få adgang til indhold hvor som helst og fra flere typer enheder.
 • Sociale funktioner. Newsfeeds-siden giver hurtig adgang til de folk, dokumenter, sites og tags du følger på SPO og mikroblogging funktioner giver dig mulighed for at deltage i samtaler i dit newsfeed. Yammer, som lettest kan beskrives som Facebook til virksomheder, er integreret i SPO og man kan erstatte newsfeeds med Yammer, hvilket giver helt nye muligheder. Læs mere her.
 • Ekstern deling. Du kan dele sider, mapper og individuelle dokumenter med “Guest Link” funktionen. Guest Link funktionen gør det muligt at invitere andre inden for og uden for virksomheden til at samarbejde om enkelte Office dokumenter. Enten med anonym adgang uden adgangskode eller ved at “gæsten” modtager et brugernavn og adgangskode, hvorefter du kan kontrollere om de skal have læse rettigheder eller fuld redigering af dokumentet og til hver en tid ophæve deling.
 • Site postkasser. Det er muligt at tildele SharePoint sites en e-mail adresse, således at man fx kan holde alt projektdokumentation opdateret via en cc email og brugerne (som er tildelt tilladelse til projektstedet) kan få adgang til denne postkasse fra både SPO og Outlook.
 • Søgning på tværs af SPO og on-premise miljøer og muligheder for at skræddersy medarbejdernes søgeoplevelse. Man kan hurtigt identificere, om man har fundet den rigtige person eller dokument ved at markere søgeresultatet (men uden at åbne) hvorved man får vist et overblik over en persons kontaktkort eller forhåndsvisning af et dokument.
 • Formular-modul og workflow motor, som giver superbrugere mulighed for at designe og publicere web-formularer på intranet/extranet samt implementere workflow til at digitalisere arbejdsprocesser med udgangspunkt i formularer og/eller dokumenter.
 • Apps til SharePoint. SharePoint Online understøtter nu udvikling, installation, administration og brug af apps (et lille, enkeltstående program, der løser et bestemt behov hos slutbrugeren). Slutbrugere kan søge efter og hente apps fra Office Store eller fra deres organisations interne app-katalog. SharePoint Online-administratoren kan administrere det interne app-bibliotek, hente apps fra Office Store, administrere licenser til apps, der er købt i Office Store, og overvåge apps, der er i brug.
 • Nem administration gennem web-interface.

 

Gør det endnu lettere at arbejde med SharePoint Online

Adactit APPowerment Intranet, APPowerment Documents og APPowerment Projects er 100% Office 365 baserede løsninger, som forenkler og udvider Microsoft’s produktivitets værktøjer i din organisation. Læs mere her.