Exchange Online

Hostet mail til virksomheder

Få adgang til virksomhedsmail, -kalender og -kontaktpersoner uanset hvor du befinder dig – på din pc, tablet, smartphone eller via browser.

Exchange Online er en Microsoft hostet mail, der er nem at bruge og nem at vedligeholde.

Exchange Online er tilgængelig som en selvstændig tjeneste eller som en del af en Office 365-plan, der omfatter Office, SharePoint og Skype for Business.

Som selvstændig løsning fås Exchange Online Plan 1 til kr. 25,20 pr. bruger/md. eller Exchange Online Plan 2 til kr. 50,40 pr. bruger/md.

 

Med Exchange Online får din organisation bl.a.:

  • 50 GB lagerplads pr. bruger 
  • Integreret spamfilter og anti-virus
  • Legal hold, retention policies og online arkivering
  • Mulighed for integration til dit Active Directory v.h.a. ADFS
  • Ubegrænset arkivplads og beskyttelse med datatab m.m. for brugere af Plan 2 (el. Office 365 Enterprise planer).

 

Sikkerhed og pålidelighed

Exchange Online hjælper med at beskytte dine oplysninger med avancerede funktioner. Antimalware- og antispamfiltrering beskytter postkasser. Funktioner til beskyttelse mod datatab forhindrer brugere i at komme til at sende følsomme oplysninger til uvedkommende personer. Globale redundante servere, funktioner til genoprettelse efter nedbrud og et team af sikkerhedseksperter, der overvåger Exchange Online døgnet rundt, sikrer dine data. Med en garanteret oppetid på 99,9 % og en økonomisk sikret serviceniveauaftale kan du være sikker på, at din mail altid fungerer.

Bevar kontrollen over dit IT-miljø, og opnå samtidig fordelen ved værtsbaseret mail på Microsofts servere. Administrer organisationen effektivt med Exchange Administration, en brugervenlig webbaseret grænseflade. Kør lokalt eDiscovery på tværs af Exchange-, SharePoint- og Skype for Business-data fra en enkelt grænseflade via eDiscovery Center.

Med politikker for mobilenheder kan du oprette lister over godkendte mobile enheder, håndhæve PIN-lås og fjerne fortrolige data fra stjålne mobiltelefoner.

 

Nemt at bruge og vedligeholde

Det er nemmere end nogensinde før at give dine brugere den firmamail, de behøver for at være produktive. Automatisk opdatering fjerner den tid og indsats, der skal bruges på at vedligeholde dit system. Giv dine brugere et direkte arkiv, så de kan holde alle deres vigtige data samlet ét sted. Og giv dem adgang til mail, kalender og kontakter på alle større browsere og på tværs af enheder. Integration med Outlook betyder, at de får en komplet, velkendt mailoplevelse med offline-adgang.