Cirque

Telefoni og Skype for Business samlet ét sted

 

Cirque

 

Som den eneste leverandør i Danmark kan Cirque (en del af TDC Group) tilbyde komplet integration af telefoni i Skype for Business. Det betyder nemmere, smartere og mere overskuelig kommunikation.

Cirque gør en dyd ud af, at gøre det komplekse enkelt. Integrationen mellem telefoni og Office 365 betyder, at du kan bruge Skype for Business til alle former for kommunikation:

  • Telefoni
  • Chat
  • Videokald
  • Skærmdeling
  • Kalenderføring.

Uanset om du er på kontoret eller på farten, så har du ét system til kommunikationen med dine kollegaer, dine kunder og dem du ellers har brug for at tale med. Det er en komplet løsning, der opfylder behovene hele vejen rundt og den leveres som public cloud-, private cloud- eller som hybridløsning.

Med Cirque/TDC’s integration til Skype for Business kan du smide bordtelefonen ud. Det eneste du har brug for – for at ringe er din laptop, din tablet eller din mobiltelefon. Du bestemmer selv, hvad der fungerer som arbejdstelefon, det eneste du behøver er en forbindelse til Skype for Business. Så kan du afholde videokonferencer fra sommerhuset, fra hotelværelset eller et hvilket som helst andet sted, hvor du har en Wifi-forbindelse.

Det er både nemmere og mere økonomisk. Det betyder ikke at du altid skal være på: Du styrer nemlig selv hvilke telefonnumre der er aktive hvornår med Cirque ‘OneNumber’. Det hele styres enkelt med en app – og den kalder vi OneApp.

Er der behov for en PC reception eller et avanceret kontaktcenter, kan dette tilkøbes Skype for Business.

Adactit er samarbejdspartner med Cirque og vi benytter selv Cirques telefoni/Skype for Business løsning. Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder med Cirques løsninger. Du kan også læse mere på Cirques website.

NB: Har din virksomhed selv investeret i et On-Premise Lync™/Skype for Business miljø, kan vi levere en Microsoft Qualified SIP Trunk og tilbyde fuld mobilintegration.