Vores partnere

Adactit har indgået en række stærke partnerskaber for at kunne give vores kunder de bedste ydelser og services

 

 

abakion-logo-230x85-BW

Abakion – dansk Microsoft Partner, arbejder med udvikling og implementering af IT-forretningsløsninger til mellemstore virksomheder og er specialiseret i forretningssystemerne Dynamics NAV og Dynamics CRM.

 

 

ALSO

ALSO er årets Microsoft Distributør i Danmark 5 år i træk. ALSO tror på værdien af forretningsudvikling og ved at styrke kanalen og agere bindeled mellem producenter og forhandlere. ALSO’s strategiske fokusområder er Software, servere, storage, netwærk, klienter og print.

 

 

Cirque

Cirque er en Cloud-virksomhed der leverer smartere og enklere kommunikationsløsninger. De leverer et produkt, der både er nemt og intuitivt at bruge og samtidig giver ,de muligheder en moderne virksomhed har brug for. Det gør de, ved at integrere telefoni med Skype for Business på en måde, som er helt unik blandt danske tele- og IT-virksomheder.

 

 

Cloudiway

Cloudiway leverer Data Migration og identitetsstyring over skyen til virksomheder, for at give dem en problemfri Cloud drift – fra migration til forvaltning.

 

 

Microsoft - BW

 

Adactit er certificeret Microsoft Gold Partner, hvilket betyder at vi er blandt Microsofts fortrukne partnere inden for Microsoft Cloud teknologier og services som Office 365, SharePoint Online, Yammer, Skype for Business og Azure.

Adactit er blevet nomineret til og har vundet en række Microsoft priser:

 • Årets Future Workplace Partner 2016
 • Årets Cloud Adoption Partner 2016
 • Nomineret til Årets Solution Aggregator – 2016 (én bland tre finalister)
 • Årets pris for kundetilfredshed 2015
 • Årets Adoption & Consumption Partner 2015
 • Nomineret til Årets Cloud Services Partner Office 365 – 2015 (én bland tre finalister)
 • Nomineret til Årets Partner med fokus på Offentlige Kunder – 2015 (én blandt tre finalister)
 • Worldwide Microsoft Small & Midmarket Cloud Solutions Partner of the Year 2015
 • Årets Enterprise Social & Collaboration Partner 2014
 • Nomineret til Årets Cloud Services Partner Office 365 – 2014 (én blandt tre finalister)
 • Nomineret til Årets SMB Partner – 2014 (én blandt tre finalister)
 • Nomineret til Årets Deployment Partner – 2014 (én blandt tre finalister)
 • Nomineret til Årets Cloud Services Partner Office 365 – 2013 (én blandt tre finalister)

 

 

Msec

Msec – dansk Microsoft Partner, er specialiseret i, at rådgive kunder til at træffe det rigtige valg, når det kommer til virksomhedens licensstrategi og hjælper til at optimere softwareinvesteringen bedst muligt.

 

 

Nintex

Nintex er en af verdens førende producenter af tilføjelsesprodukter til Microsoft SharePoint og Office 365, hvis produkter anvendes af tusinder af SharePoint og Office 365 kunder verden over. Nintex’ produkter udvider funktionaliteten i SharePoint og Office 365 og mulighederne for at levere brugervenlige og produktivitetsfremmende applikationer.

 

 

Wizdom

Webtop er et dansk konsulent- og produkthus, som siden 2001 harleveret intranet, -extranet- og website-løsninger til en lang række private og offfentlige virksomheder i både ind- og udland. Wizdom er Webtops intranetprodukt til Office 365 og SharePoint on-premise, som gør det muligt at installere og konfigurere et fuldbyrdet og funktionsrigt SharePoint intranet i en sikker og effektiv proces.

 

 

WorkPoint

WorkPoint er specialister i håndtering af data. Forskellig fra andre løsninger på markedet er WorkPoint specialist i håndtering af virksomhedens bløde data fra dokumenter, opgave- og besked/e-mailhåndtering til virksomhedspolitikker og opbevarings-/aktiveringsinterfaces (CRM/SharePoint løsning). WorkPoint 365 er et modulopbygget standardsystem i skyen, som sætter vidensdeling i system i forhold til projektstyring, sagsstyring og kontaktstyring. WorkPoint 365 strukturerer data via SharePoint Online og bygger bro til Microsoft Office 365 – for eksempel Outlook, Word, Excel og PowerPoint.