Adactit: Kåret til Danmarks bedste Microsoft Partner 2016 i to kategorier

Adactit: Kåret til Danmarks bedste Microsoft Partner 2016 i to kategorier
Adactit Partner Awards

Adactit vinder to priser ved Microsoft Danmark Partner Awards 2016

Microsoft har netop afholdt den årlige Partner Awards-prisuddeling, som i går aftes blev afholdt i festlige rammer hos Microsoft Danmark i Lyngby. Blandt Danmarks mere end 3.000 partnervirksomheder var en række partnere nomineret til 18 forskellige priser (3 var nomineret i hver kategori).

Adactit vandt to priser, nemlig Årets Future Workplace Partner og Årets Cloud Adoption Partner. Det er vi helt utroligt stolte over.

Netop disse to priser er nemlig essensen af det vi ønsker og har arbejdet hårdt for at blive de bedste til.

At sikre optimal brugeranvendelse (adoption) af den digitale arbejdsplads (Future Workplace) er grundlaget for vores vision – Cloud Productivity to People – for at hjælpe organisationer med at arbejde smartere og blive mere produktive ved hjælp af Microsofts Cloud services. Vi fokuserer på, at vores kunders medarbejdere tager de relevante dele af IT-værktøjerne i brug – så de kan arbejde, samarbejde, vidensdele og kommunikere lettere, bedre og smartere. Vores vision er derfor aldrig kun at levere en løsning der er implementeret teknisk korrekt, men en løsning der bliver anvendt bedst muligt.

“Adactit er årets danske Future Workplace Partner 2016, og de har udmærket sig ved at sætte sig ind i og forstå kundernes forretning og processer. Adactit har opbygget innovative løsninger, som bidrager til øget produktivitet og optimering af kundernes forretning, hvilket ses i en meget høj kunde- og brugertilfredshed, ” siger Alexander Nordqvist, Partner Sales Manager, Microsoft Danmark.

“Adactit er årets danske Cloud Adoption Partner 2016, og de står helt i front, når det gælder om at hjælpe kunderne med at få mest muligt ud af Microsofts teknologier. Deres innovative adoption proces er selve kernen i deres strategi, og de har det seneste år opnået flotte resultater på tværs af Microsofts segmenter,” siger Jakob Kvist Sørensen, Channel Sales Manager SMB, Microsoft Danmark.

Adactit blev i 2015 i USA udnævnt til Worldwide Microsoft Cloud Solutions Partner of the Year 2015 og i Danmark samme år vandt vi priserne Årets Pris for Kundetilfredshed og prisen som Årets Adoption & Consumption Partner.

Med de to nye priser, samt sidste og forrige års priser og nomineringer, ser vi det som en flot anerkendelse af, at vi på mindre end 5 år har skabt en af Danmarks (og verdens) bedste Microsoft Cloud Partner virksomheder.

En kæmpe tak til vores dygtige medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og Microsoft for det gode samarbejde!